Bokningar

TuiNa Massage

Den massagen jag använder mig av kallas akupressur tuina men vardagligt säger jag bara tuinamassage. När jag masserar använder jag fingrarna/händerna för att pressa, knåda eller nypa för att stimulera akupunkterpunkterna längs meridianerna huvudsakligen för att balansera upp kroppen enligt Yin Yang.

Vad massagen gör i kroppen

* Slappnar av senor
* Aktiverar energin
* Förbättrar blodcirkulationen
* Befriar smärta
* Lindrar muskelkramp

Massagens funktion

* Balanserar Yin och Yang i kroppen för att återställa Qi=livsenergin naturliga flöde
* Lösgör blockeringar i meridianerna och får Qi och blod att flöda fritt i kroppen vilket förebygger sjukdom och obalanser* Lösa stagnerad Qi, stelhet i muskler, leder och ryggrad, ökar rörligheten, ökar cirkulationen av Qi och blod i dessa områden.
* Ökar metabolism/ämnesomsättningen, ex främjar produktionen av saliv och magsaft
* Reglerar nervsystemet, lugna eller aktivera
* Ökar/förbättrar blod- och lymfcirkulationen
* Främjar utsöndringen av endorfiner som lindrar vid smärtproblematik

Fördelar med Tuina

Fördelen är att den reglerar Yin och Yang, som jag nämnde ovan, den sträcker ut muskler samt eliminerar stress så blodcirkulationen ökar och avlägsnar stagnationer och blockeringar

Kontentan av massagen är

Trots att jag bara masserar, knådar, pressar eller nyper på ytan av kroppen är den otroligt djupgående och påverkar kroppen så överföringen av Qi och blod ökar, vilket hjälper till att reglera balansen i de inre organen så de arbetar i den takt som de ska och på så vis förskingra smärta, sjukdom, blockering och stagnation.

Öronakupressur

I många fall som kompletterar jag tuina massagen med öronakupressur för att förlänga effekten av behandlingen under sju(7) dagar genom att sätta åkernejlikofrön på punkter på örat som du själv masserar/trycker på 4 ggr/dygn.

Öronakupressur är en reflexlära och har funnits i Kina i flera tusen år men först på 1950-talet utvecklades detta i västvärlden av den franske läkaren Paul Nogier. Han gjorde många studier och skaffade sig teorier m varför man kan reducera smärta, rätta till obalanser, ”bota sjukdomar” etc genom att sätta frön och trycka på specifika punkter på örat.
Studierna visade att blodcirkulationen ökade, inflammationer reducerades och kroppens egna läkningsprocess påskyndades.

Öronakupressur kan användas som symtombehandling och/eller rent stärkande samt avstressande men jag använder det som tillägg i massagen som te x smärtlindring

 Pris: 550kr, 45 minuter

 

Boka tid nu!

 

 

 

 

 

______________________________________________________________________________________________

 

Privatsittning

Du kan välja mellan tre olika sittningar.

1. Andekontakt, Bevisföring, kontakt med dina nära och kära på andra sidan samt förmedlar budskap

2. Medial Vägledning,  jag läser av din aura och ser dåtid-nutid-potentiella framtid,

3. Andlig rådgivning, vilket är ditt nästa steg inom det mediala? Alternativ en mix.

Jag spår inte framtid utan jag tror på att du själv väljer hur ditt liv ska bli. Inget jag säger är skrivet i sten utan du har alltid en fri vilja och en valmöjlighet samt personligt ansvar

En del gånger använder jag orakel/tarotkort, just för att lyfta fram mer detaljer för dig. Ibland behöver man nya infallsvinklar för att se om man är på rätt i väg genom livet. Jag kommer nog inte säga det du vill höra utan det du behöver höra just nu.

Pris: 400kr/30 minuter

 

Boka tid nu!

 

 

 

 

 

________________________________________________________________________________________________

Andlig Healing

Andlig healing betyder att healern/mediumet är en neutral kanal för healingenergin som förmedlas från andevärlden.
Healingenergin, den helande kraften kommer från en okänd universell källa som vi allt efter olika religionstillhörigheter definierar på olika sätt. Den skapande kraften, universums källa, den gudomliga kärleken eller Guds läkande kraft, oavsett vilken trosuppfattning vi har så skiljer sig inte healingen särskilt mycket åt.

I grunden är healingen en energijustering. Allt levande består av små små partiklar som kan beskrivas som energipaket i olika frekvenser. Tillsammans bygger dom upp vår kropp från cellerna och organen till dig som person. Varje del i vår kropp har sin egen energifrekvens och när kroppen kommer i obalans förändras också den. Healingenergin hjälper kroppen i dess naturliga läkningsförmåga och är kapabel att påverka kroppen på 4 olika nivåer, fysiskt, psykiskt, själsligt och mentalt.. Healing är djupgående, avslappnande och är bra mot bl a stress, nedstämdhet, trötthet, utbrändhet och lindrar smärta.

Behandlingen sker med kläderna på och liggande på brits, efter du fått healingen går vi igenom våra respektive upplevelser.

Pris: 400kr, 30 minuter

 

Boka tid nu!

                                 

 

 

                                     

 

 

 

                                               Copyright© 2017 BodyTreatment Helena Dahlberg All rights reserved