Ambassadör för Andevärlden

Idag känner jag att jag sticker ut hakan angående mediums arbete. Ja det retar säkert nån men jag anser att det personliga ansvaret är stort.
Det finns en del mediala människor både professionella och lekmän som menar att det jag får till mig från min guide eller andevärlden, det säger jag, och då är det inte jag som säger det och behöver inte tar ansvar för det heller eller så minns dom inte vad som sagts. Ja nu kan det vara så att man inte minns allt man får till sig eller säger och det händer också mig MEN jag har fortfarande ett ansvar för det som kommer ur min mun.

Får man ifrågasätta ett medium även om jag själv inte upplever mig som medial?

Ja det tycker jag iaf, du betalar för en tjänst. Vi medium är ambassadörer för andevärlden,en länk mellan andevärlden och oss levande, vi ska ha ett kritiskt tänkande. Utifrån mediumets egna erfarenheter av livet, både från det praktiska, verkliga livet och genom förvärvade teoretiska kunskaper kommunicerar andevärlden med oss/mig.
Ibland händer det att jag ger fel information och då är det upp till mig och se vad det var jag feltolkade.
Det handlar också om respekt för människorna på andra sidan att informationen blir rätt. Jag anser inte att vara medial är en gåva utan en talang som alla kan arbeta upp om de bara vill. Så bara för att jag har kunnat se och höra andevärlden sedan jag var liten gör det inte mig till ett bättre medium.
För ju mer du tränar desto bättre blir du oavsett hur länge du haft talangen.

Trevlig fredagskväll till dig så tack och hej från mig

Kommentera