Det mest otäcka man kan göra det är att möta är ens egna rädslor. Det krävs mod och målsättning att stå upp för rädslorna, för det rekommenderar jag verkligen att du bör göra, för efter jag mött en rädsla känner jag mig så oerhört lätt och fri i sinnet.

Just nu möter jag min rädsla att expandera och gå ut på nya marker som jag inte ens varit i närheten av tidigare. Men jisses vad spännande det är och jag började med min meditationsapp för androida mobiler för en månad sen och det kändes som seger för mig. Och det är bara början 😉

Hur möter jag mina rädslor och hur kommer jag vidare?

Jag känner ofta in känslan i magen och lyssnar på vad den säger och magkänslan, den berättar en hel del om hur jag reagerar inför nya saker och människor. Ibland kan jag känna pirrande känsla och ibland oro, då frågar jag ofta mig själv vad oron står för. Ofta är det Jante som klappar mig på axeln och vill att jag ska ta ett steg åt sidan men se det tänker jag inte göra. Och jag som är så känslig för energier kan verkligen snappa upp hur människor runt mig vill hålla mig på plats och inte unnar mig att vidareutveckla mitt företag. Men om jag inte gör det är det mina rädslor som hindrar mig och ingen annan. Så det är bara att kavla upp ärmarna och ta ett djupt andetag och börja leva samt arbeta för min livsdröm.

Så steg ett är att jag skriver ett förändringsschema och en att-göra-lista som jag prickar av vartefter jag jobbar mig fram. Det är otroligt effektivt för mig när min rädsla griper tag i mig och tankarna rusar runt med vad ska han eller hon säga om jag gör detta eller säger det här. Då är det enkelt att stanna upp, ta ett djupt andetag och fråga sig själv, men vad vill du Helena? Och då är jag på spåret igen.

Väl mött <3


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: