Clairaudience!

Hur tar du emot budskap eller information från andevärlden?

Här kommer jag berätta om de olika sätten och idag börjar vi med Clairaudience eller klarhörande. Clairaudience/klarhörande är förmågan att få budskap inifrån dig själv i form av ord, tankar, meningar och/eller musik.
Oftast brukar de flesta höra röster som vanliga minnen i sina tankar. Te x minns du ditt senaste samtal med en vän och ”hör” samtalet ni hade? Ja så kan det gå till men du kan också bara få upp en tanke, ett ord. Det är så mentalt mediumskap fungerar, genom hjärnan och ju mindre vi vet om någon eller något, desto lättare är det att lita på det du får till dig.

Vi kommunicerar med andevärlden genom våra tankar och på så vis sänder andevärlden information till oss och utifrån våra kunskaper och erfarenheter tolkar vi den. Du antingen hör ordet eller ”ser” ordet cykel. Det spelar ingen roll hur får till dig det men frågan är hur DU tolkar det.

Cykel kan ha olika betydelser för oss alla och det är just DIN tolkning av cykel andevärlden vill visa. Antingen betyder cykeln att kontakten: tycker om att cykla, hade inget körkort, hängde kassarna på styret, hade cykeln som stöd etc så utforska informationen lite mer och se vad du får fram och sen får  du ut mer andekontakten och anden får ut mer av dig.

I nästa inlägg kommer jag ta upp claivoyance eller klarseende. Så kom tillbaka och se vad det betyder.

Detta är inlägg #14 i #Företagarens Bloggutmaning 2015

www.helenadahlberg.se

 

Kommentera