Clairsentience!

Här kommer det tredje inlägget om hur vi tar in information från andevärlden.
Denna gång kommer det att handla om clairsentience eller klarkännande, (psychic förmåga).

Clairsentience eller psychic förmåga är nog den vanligast förekommande förmågan hos människor och som alla har mer eller mindre från födseln.
En klarkännande person kan uppleva olika känslor, sinnestillstånd, smärtor etc från både levande människor, djur och personer från andra sidan.
Du kan helt plötsligt få ont i ett knä, ont i magen, få tryck över bröstet, få svårt att andas, blir ledsen, arg, glad och dessa symtom och sinnestillstånd har kommit som blixt från klar himmel.
En del människor som inte lärt sig hantera sin förmåga eller inte vet vad det handlar om, isolerar sig en del gånger från omgivningen då det kan bli överväldigande med alla känslor som dom upplever när de är tillsammans med andra människor då de är mycket känsliga eller t o m över-känsliga.
Det finns tekniker som du kan använda för att skydda dig själv. Det är att rekommendera att du lär dig hantera och använda din fina förmåga på ett positivt sätt så den blir en hjälp både för dig själv och andra.

Har du lätt att ”känna av” andra människor? Och vad gör du iså fall för att skydda dig?

Detta är inlägg #16 i #Företagarens Bloggutmaning 2015

www.helenadahlberg.se

 

 

 

2 thoughts on “Clairsentience!

  1. Hej Sanna!
   Det jag kan rekommendera är att lära dig hur du fungerar medialt och gå kurs så du tränar dig hur du ska göra för att hålla andra energier ifrån dig.
   Du kan även boka in en spirituell coachingtid på 90 minuter med mig via skype om du önskar så jag kan hjälpa till och vägleda dig utifrån där du är.
   Jag önskar dig allt gott i livet

   Mvh Helena

Kommentera