Jag har alltid varit känslig för energier och känt av olika symtom i kroppen med andra ord så har jag alltid känt av hur andra mår. Vuxna har alltid sagt att jag har ett rikt inre liv och att jag alltid fantiserat mycket men för mig var det verklighet att se och höra saker andra inte gjorde.

Att vara intuitiv och högkänslig betyder för mig att jag känner in energier som påverkar mig på olika sätt både kroppsligt och mentalt. Livet har inte alla gånger varit lätt pga min medialitet och min psychic förmåga, många säger att jag har en gåva men jag säger att om det varit en gåva hade jag haft en valmöjlighet att lämna tillbaka den så jag säger förmåga eller talang.

Det som har hjälpt mig mycket är att lära mig vilka energierna är och hur de påverkar mig, att särskilja energier på vilka som är mina och vilka som tillhör andra.

Det bästa jag gjort var när jag började gå en mediumutbildning så helt plötsligt började jag förstå hur jag fungerade och hur jag fick till mig information både från min omgivning/psychic förmåga och från andevärlden.

Är du högkänslig och känner av hur andra mår?

Kategorier: Blogg

Kommentera

%d bloggare gillar detta: