Vid ett flertal tillfällen har jag fått frågan om jag inte har mina guidade meditationer inspelade och tyvärr har svaret alltid blivit nej men nu kan jag svara JAA. För nu har jag äntligen gjort det jag har dragit på. Jag har nämligen spelat in mina efterfrågade meditationer på cd skivor i en studio.

Ju närmare inspelningsdagen jag kom, blev jag mer och mer nervös. Jag hade bestämt mig vilka meditationer jag skulle spela in och jag var förberedd. På dagen D satte mig i bilen för att åka till inspelningsstudion kände jag ingen nervositet, den var som bortblåst, utan en pirrig förväntan uppstod istället för att jag äntligen skulle checka av en sak på min to-do-list. Det gick som en dans och jag var nöjd trots felsägningar och omtagningar. Fösta dagen höll jag och ljudteknikern på 6 timmar för att få allt rätt och bokade ett till möte för att få ljudet rätt på min röst.

Det var så roligt och gav mig en ny erfarenhet och vilken kunskap ljudteknikern har, hur han vägledde och fixade, wow, säger jag bara. Det gav mersmak så detta var inte sista gången.

Jag hoppas du kommer tycka om meditationerna och det bästa av allt är att du kan lyssna när du vill.

Nedan ser du tre av mina meditationer du kan köpa

 

[ecwid_product id=”77024765″ display=”picture title price options addtobag” version=”2″ show_border=”1″ show_price_on_button=”1″ center_align=”1″]

[ecwid_product id=”77024766″ display=”picture title price options addtobag” version=”2″ show_border=”1″ show_price_on_button=”1″ center_align=”1″]

[ecwid_product id=”77678881″ display=”picture title price options addtobag” version=”2″ show_border=”1″ show_price_on_button=”1″ center_align=”1″]


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: