http://www.picturequotes.com

http://www.picturequotes.com

 

Det är Kristi himmelsfärdsdag och jag är glad att jag har ett jobb där jag kan vara ledig på röda dagar och när jag egentligen vill samt behöver. Även om jag inte tror på Jesus som ni kristna gör, är jag ändå tacksam för att vi har denna röda dag.

Att lyssna på sig själv och min inre röst är viktigt. Jag kom ihåg när jag började min andliga resa för 10 år sen och meditationscirklar varannan vecka stod på schemat. Jag fick in en rutin att meditera regelbundet och när jag började förstå hur min inre röst lät och sa, ja, det var en obeskrivlig känsla.
Sen gick jag tyvärr in i den berömda väggen och slutade att lyssna på mig själv. Vad otroligt dumt av mig, det slutade med att jag upplevde en förlust igen. En bit fattades mig, just den biten jag alltid har letat efter sedan barnsben, att känna sig hemma någonstans. Och jag förstod inte vad det var som fattades förrän jag började meditera igen och hittade tillbaka till min själ, min ande. Så nu försöker jag att meditera regelbundet och lyssna till vad min inre röst vill säga mig och på så vis får jag också vägledning i livet och vilka mål som är bra för mig, vilka samarbeten som gynnar mig och inte dränerar mig.

Hur gör du för att lyssna på din inre röst?

 


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: