kompassen

Jag hör fåglarna utanför och glädjes med att våren kommit tillbaka och med den värmen. Vintern har varit lång och kall men nu, nu känner jag hur mina lemmar börjar väckas till liv igen. Ja, jag är inget stor fan av vintern då jag tycker det är jobbigt med skottning och få snö in på bara kroppen, sen denna kyla som inte är av denna jord..brrr. Nej tacka vet jag våren och sommaren då det är liv och rörelse med både människor och djur
.
Idag sitter jag vid datorn och jobbar, jag har hunnit boka in en ny kurs som är helt ny för i år, som går av stapeln 8-9 augusti. Jag funderar hur mitt liv kunde ta den vändningen den gjorde för 5 år sen. Var det en slump eller fanns det någon mening? Jag vet faktiskt inte men det jag vet är, att jag inte vänder tillbaka till den väg jag kom ifrån. När jag tänker tillbaka så ser jag en röd tråd genom hela mitt liv och förstår att det var min inre kompass som styrde mig dit jag är idag.
För den vet vad jag blir lycklig av och vad jag behöver i mitt liv. Kompassen kan jag lika gärna kalla mitt högre jag, min ande. Utan den skulle jag vara vilsen och fortfarande vara sökande.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: