andliga frön

Nu är vi inne i maj och värmen är här..nja snart iaf. Jag är långledig och det känns underbart. Men jag saknar solen :/ Men jag är också nöjd med regnet för då växer mina andlig frön jag håller på att så. Jag har hittat rätt rabatter och så dom i, så snart, snart tar dom fart och växer och jag får skörda 😉 Det är nya marker för mig, nya kurser, nya lärdomar och nya möjligheter. Me like 😀
Jag har tagit bort saker i mitt liv som inte gynnar mig nu längre men kanske längre fram igen, vad vet jag. Och är det meningen så blir det så. Just nu lägger jag ingen vikt eller energi på det mer 😉 det känns bra att bara fokusera på mig och vad jag vill med mitt liv (som medium). Jag älskar mitt jobb som medium och lärare inom det mediala. Det viktigaste är att vara sann mot mig själv, följa mitt hjärta och stå upp för vad jag tror på så kan det bara bli rätt.

Det gäller att ha positiva och glada människor runt sig så energin inte blir rigid och negativ. Och just nu har jag faktiskt rätt människor runt mig som ger just det positiva och glada som gör att energin flödar bra 🙂 Och om det går lätt så är det rätt sa en person en gång till mig. Tja om det stämmer vet jag inte men det känns bra iaf.

 

 


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: