Mitt Företag

Idag börjar en utmaning för oss företagsbloggare som Linda Hernestal Da Silva- Bloggsucce har startat. Varje dag har vi olika teman, idag vi sparkar igång utmaningen med temat #mittföretag och postar även med en bild på Instagram.

2010 började min resa som egen företagare då jag hade arbetat som leg. sjuksköterska sedan 1993 och de sista 10 åren inom akutsjukvård. På mitt jobb mötte jag många människor med varierande smärtproblematik och många av dessa personer åt ett flertal smärtstillande tabletter med dålig effekt mot just deras smärta.

Jag utbildade mig inom Traditionell Kinesisk Medicin och studerade i Kina 3 veckor 2010 på Jiangxi University of Nanchang och specialiserade mig på akupressurTuiNa Massage för nacke, axlar och rygg.  Jag arbetar som akupunktörer gör men istället för nålar använder jag mina fingrar och händer för att återställa kroppens funktion och ta bort smärtan. Jag jobbar mesta delen på min mottagning i Borlänge men också på Masesgårdens Häslohem en gång i veckan.

Jag har alltid varit medial och upplevt andevärlden sedan barnsben, 2013 expanderade jag mitt företag med mediumskapet och det kändes helt naturligt att lägga till den genren. Jag erbjuder andlig- och personligutvecklingscirklar, mediala utvecklingskurser, privatsittningar och seanser. Jag är tacksam för alla människor jag har hjälpt och de jag kan hjälpa med mina mediala förmågor.

Min vision är att hjälpa så många människor som möjligt att hitta hem i sig själva och gå vidare efter de har förlorat en kär anhörig till andra sidan. <3

Följ mig på Instagram @helenadahlbergsjostrom där jag drar dagens kort, visdomsord och annat smått och gott inom företagandet.

#bloggutmaning
#FBUSEPT2016
#bloggsucce
#mittföretag
#helenasblogg
@bloggsucce
@helenadahlbergsjostrom

www.helenadahlberg.se

7 thoughts on “Mitt Företag

  1. Vilken intressant mix av tjänster du har i ditt företag! Heja dig Helena, jag är säker på att många hjälps och kommer att hjälpas genom dina gåvor

  2. Gillar att du använder dig av alternativ medicin (visst heter det så?). Det är så sorgligt att vården ska dämpa allt med medicin utan att ta reda på källan och hur vi kan ändra vår livsstil för att må bättre. Det måste vara en extra tillgång att även kunna använda dig av din mediala gåva i möten med klienter. Det ska bli intressant att följa dig. // Mvh Ulrika

Kommentera