dimmig väg

Just är mycket på gång och jag behöver verkligen prioritera vad som känns viktigt här och nu. Men allt är ju viktigt i mitt företag med marknadsföring, bokningar etc.  men samtidigt vet jag att prioritering är A och O. Men ibland känner jag mig vilsen i denna mediadjungel, när alla sliter i mig att jag ska göra det ena eller det andra, så tappar jag siktet målet.
Men hur ska jag prioritera och finna målet igen?

Jo jag stannar upp en stund, andas och tittar på/visualiserar min måltavla, och sen köra på vidare med ny kraft och nu energi. Det fungerar alltid för mig och jag får mångfald tillbaka.
Vad gör du för att hitta ditt mål igen?
Publicerat i Eget Företag | Märkt BodyTreatment, Borlänge, Dalarna, Eget företag, fokus, Helena Dahlberg-Sjöström, måltavla, markandsföring | Lämna ett svar


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: