Tänk vad livet ger mycket om man är öppen för att ta emot och villig att följa med fast man inte vet vart slutdestinationen är.
Det jag först trodde jag var ämnad till att arbeta med var bara en del i min personliga utveckling på väg till någonting större och mer. Jag studerar nu till livscoach och har kommit halvvägs in i utbildningen, det är otroligt intressant ämne och hur vi lever i olika sanningar som jag inte ens har skapat utan mina föräldrar, syskon, samhället etc.
Att jag började studera var av bara av en händelse, jag fick fler och fler kunder som kom på mina spirituella rådgivning/coaching sessioner som inte mådde bra och behövde få hjälp, tyvärr hade jag inte kunskaperna för att coacha dom vidare till bättre mental hälsa så jag började titta mig omkring efter nån kurs som kunde hjälpa mig införskaffa dessa kunskaper. Så tack Google som visade denna livscoachutbildning som tilltalade mig och vips var jag anmäld och började studera och jag älskar det. Jag anser att kunskap är aldrig tung att bära utan älskar att lära mig nya saker och även inspirera andra till utveckling.

Så min blogg kommer att rikta in sig mer på livet. Jag kommer även att skicka inspirationstips via mejl om du önskar få dessa så anmäler du din mejl här på hemsidan på förstasidan.

Sen vill jag berätta att jag är sååå glad då jag studerat till mindfulness instruktör och stresscoach samt utbildar mig till cert. livscoach och erbjuder dig därför coachingsessioner till reducerat pris 250 kr/timmeordpris efter certifieringen är 800 kr/timme. 

Så boka in dig redan nu

Varmt välkomna


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: