Tänk vad lite man kan påverka när det gäller tekniken idag. Ja hur då kanske ni tänker? Jo, för ett par veckor sen velade jag huruvida jag ska ha kvar mitt gamla företagsnamn BodyTreatment och bodytreatment.se som jag känner att jag vuxit ur eller om jag ska börja använda mitt namn och domänen helenadahlberg.se. Men hur som helst fortsatte jag köra på med det gamla ett tag till. Mmmm men så tänkte inte tekniken eller rättare sagt min hemsida, som ”råkat” blivit raderad på webhotellet. De säger att det är jag men ärligt kan jag inte säga HUR en radering går till då jag alltid gjort samma sak flera år OCH inte raderat nån sida. Ja ja.

Jag såg det mer som ett tecken att det var dags att skapa något nytt. Och det gjorde jag igår, 12 timmar jobbade jag på den och den blev klar. Jag känner mig så otroligt glad och nöjd då denna sida är mer JAG än den förra. Inte nog med det så skulle jag uppdatera Facebooksidan BodyTreatment och lägga till mitt namn, tja vad hände. Jo jag var inte ens administratör för den ???
Har fortf inte fått svar av FB om hur det har skett därför har jag skapat en ny sida med mitt namn istället.

Www.facebook.com/helenadahlbergsjostrom så kika gärna in och gilla om ni vill ta del av alla mediala event som sker samt få ett tarotkort och en kanalisering då en vinnare dras och får budskapet via pm. Ha en fin fredag <3


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: