Upptäck och skapa magi med Encaustic Art Vax

0_0_0_0_227_304_csupload_61351978_large

 

Jag älskar färger och former, jag använder också det i mitt mediumskap. Här är ex på några av mina bilder jag gjort med en teknik som heter encaustic vax art och även använder i mina mediala vägledningar.

0_0_0_0_433_323_csupload_61352000 IMG_1826 IMG_2324IMG_1740

Med färg och form kan jag tolka in dig som person och berätta vad som händer här och nu men också dåtid samt se vad som är på väg in i ditt liv. Jag spår dig inte utan med min psychic förmåga läser jag av dig och din aura, själ, där all information ligger lagrad om dig, och kan ge dig nya infallsvinklar du kanske inte tänkt på förut. Spännande va?!
Något jag tycker är oerhört roligt är just encaustic vax art, det är att måla med vaxbitar som smälts på ett litet strykjärn och gör fantastiska abstrakta eller landskap i tredimensionella bilder.
Det bästa är att jag behöver inte vara konstnär utan alla kan
Detta sätt att skapa bilder på är en stor konst i Nederländerna, Australien och Kanada men relativt nytt i Sverige men är på väg att sprida sig mer och mer.

Har du provat encaustic vax?

Kommentera