Vad är att vara andlig och vad gör du med den?

Jag funderar på det här med andlighet.

Vad gör mig andlig och vad gör jag med den?

Att vara andlig för mig betyder att jag är en intuitiv människa som står i kontakt med mitt andliga jag/själ, att vara ödmjuk mot både människor och andar samt djur och natur, att inte döma någon utifrån vad de tycker eller gör.
Jag försöker alltid följa mitt hjärta men aldrig på någons bekostnad. Jag jobbar med andlig, personlig utveckling och försöker leva utifrån de jag nyss nämnde .
Jag ser mina medmänniskor som bröder och systrar. Ibland är det svårt för vi kan inte älska alla människor men vi kan faktiskt respektera varandra och med det kommer man ganska långt. Att alltid jobba utifrån kärlek och allas högsta bästa är också något som är viktigt även etik och moral.
Alla människor är andliga, alla varelser har en själ och en del personer väljer att gå in i sig själva och lära känna sig själv, och får på så vis vägledning till vad som är bäst för just dom och hjälper att hitta styrkan att vandra vidare på deras livsväg.

Att jobba medialt och att vara andlig!

Det finns så många olika läror och sätt att jobba medialt på och jag väljer mitt sätt. Jag väljer det som känns sant och rätt för mig just nu.

Jag är Spiritualist och jag anser deras religion är rätt för mig. Jag anser/tycker att de sju principerna är dom rätta.. för mig, läs mer här  Spiritualism och de sju principerna. Jag jobbar fortfarande med mig själv för den andliga utvecklingen tar aldrig slut och jag ”ser” vad jag behöver bearbeta när jag reagerar på något men jag gör aldrig påhopp på andra människor pga av deras tro på livet på andra sidan och hur deras tro på hur det fungerar/är.

Du får tro vad sjutton du vill och om jag är nyfiken och frågar dig hur du tänker eller varför det du tycker si eller så,  är det bara för att jag är nyfiken, inte för att kritisera eller ifrågasätta din tro. Du måste själv välja vad som känns sant för dig och jag skulle aldrig pracka på någon min tro utan jag respekterar att du tror på onda andar, att du kan laga hål i auran, att du tror på att andar måste ha hjälp av en levande person att komma till andevärlden, jordbundna andar etc. MEN jag tror inte på det!

Så…

Vad gör dig andlig?

Vad gör du med din andlighet?

Kommentera