Vad är meningen med att vara medial?

Att vara född med en medial förmåga har varit på både gott och ont.
Under min uppväxt var det allt annat än gott kan jag säga. Det var utmanade att inte vara som alla andra och ofta kände mig utanför. Men det var nog jag som skapade denna skillnad, i efterhand vet jag att mina vänner inte gjorde nån skillnad på oss i gänget utan det var nog jag som satte en annorlundastämpel på mig själv när jag upptäckte att ingen av mina vänner inte såg och hörde det jag gjorde.

Det tog många år innan jag kunde se meningen med mina mediala förmågor, att det skulle vara något positivt med dom.
Att hitta en anledning till varför jag skulle kunna använda detta till något positivt var otroligt förlösande då jag känner en glädje idag att kunna tjäna andevärlden och vara deras ambassadör. Att visa att livet fortsätter efter den fysiska döden och att kunna hjälpa någon som vill veta att just deras anhörig mår bra och fortfarande finns med dom, är bland det fantastiska jag kan få göra som medium.
Men det är inte bara den uppgiften jag har som medium utan också kunna vara en ”större människa” be a better person. Jag som medium kan inte döma andra människor utifrån deras val i livet, både goda och onda val, religion, hudfärg etc. Jag tror inte människan är ond från början utan det är något vi själva skapar genom våra sätt att bearbeta våra erfarenheter som gett oss antingen en positiv eller negativ upplevelse.

Men nu kom jag från ämnet 😉
Jo, meningen med mina mediala förmågor kan jag se idag som arbetande medium är att tjäna andevärlden, hjälpa människor, att visa att livet fortsätter den fysiska döden, att det är fullt möjligt med en kommunikation och gemenskap med andevärlden och jag möter nya frågeställningar om livet hos människor, vilket är jättespännande för den ena dagen är inte den andra lik. Jag är tacksam för mitt liv som medium <3

www.helenadahlberg.se

Kommentera