Vad är och gör ett medium?

Medium är helt vanliga människor som genom träning utvecklat sina naturliga psykiska förmågor till att kommunicera med andevärlden.
Mediumskap är att förmedla kontakt mellan andevärlden och vår värld. En av mediumets uppgifter är att påvisa att det finns en andevärld och att livet går vidare efter döden.
Då mediumet är en länk mellan andevärlden och oss, är det viktigt att det blir rätt och att denna fantastiska förmåga inte missbrukas.
Så träning är nödvändigt så mediumet kan få fram rätt information så klienten vet vem som träder fram under en seans eller privatsittning. Mediumet jobbar både med sin psychic och mediumistisk förmåga.

Vad är mediumistisk förmåga?

Det är när mediumet tar kontakt och sträcker sig till samma eller nära energi/vibration som med andevärlden och förmedlar information om en person som gått över på andra sidan.
När mediumet tar kontakt med någon på andra sidan ska hon/han ge information om bla andens relation, ålder, dödsorsak, personlighet, karaktär sjukdomar, arvegods etc så klienten kan identifiera kontakten.

Vad är psychic reading/förmåga?

Det är när mediumet använder sina egna förmågor såsom intuition, psykometri=läsa av ett föremåls energi, fjärrskådning och telepati för att att läsa av en person för att ge information. Mediumet behöver inte ha andekontakt för att plocka upp information från en persons aura där all information är lagrad om dennes liv ex.vis färgen på deras bil eller att de bytt jobb etc.

IMG_1772

Ett medium har ALLTID en psychic förmåga men en psychic har inte alltid en mediumistisk förmåga.

Kommentera