537987_383627168326675_1873228486_n

På sista tiden har jag fått en del insikter som fått mig att förstå mig och hur jag reagerar på omvärlden. Och det är jag oerhört tacksam för för det gör mig bara till en bättre människa.Jag har levt med personlig utveckling i många år och det har gjort mig mer ödmjuk för människor och livet. Och jag möter en del människor som också säger att dom har jobbat med sin personliga utveckling under X antal år men dom är fortfarande dömande mot människor och jag upplever dom inte som ödmjuka personer direkt.  Men det är deras val.
En del vill eller kan inte se sitt ansvar i situationer utan skyller på de andra och tycker att det där tillhör inte dom. Mjaaa, inte helt sant. För allt jag GÖR och SÄGER ger en positiv eller negativ effekt. Det handlar om orsak och verkan! Man kan inte vara elak och hämndlysten och förvänta sig kärlek och popularitet tillbaka. Det du sår får du skörda och det ligger verkligen något i det.

Men så tänker jag så här: Vet dom verkligen vad personlig utveckling är? Är det inte meningen att vi ska sträva att bli bättre människor och personer. Är inte det personlig utveckling så säg?

Men kan det vara så att personlig utveckling betyder olika saker för olika människor beroende på var i livet dom är och har upplevt?

Jag älskar att samtala med människor som har kommit en bit på sin livsväg och som ser på världen med öppna ögon och är sig själv samt njuter av tillvaron, livet. Jag älskar dom människorna som bjuder på sig själva, har humor samt ser ödmjukt på människor runt omkring dom. Där kärleken varken har kön eller gränser och där det inte finns fördomar.

Ja det blev blandning mellan den femte och sjätte principen i Spiritualism som kom upp idag och vem vet vad jag skriver om imorgon

 

 


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: