Andlig Healing

Andlig Healing

Andlig healing betyder att healern/mediumet är ett redskap/ en neutral kanal för healingenergin som förmedlas från andevärlden.
Healing kan bl a hjälpa vid stress, nedstämdhet, utbrändhet och lindra smärta. Healern/mediumet kan aldrig påverka vad som ska healas, utan det beror på var i kroppen det finns obalans. Healing är avslappnande, djupgående och hjälper kroppen i dess naturliga läkningsförmåga och är kapabel att påverka kroppen på olika nivåer ex, fysiskt, psykiskt, själsligt, mentalt och emotionellt.

I grunden är healingen en energijustering. Allt levande består av små små partiklar som kan beskrivas som energipaket i olika frekvenser. Tillsammans bygger dom upp vår kropp från cellerna och organen till dig som person.
Varje del i vår kropp har sin egen energifrekvens och när kroppen kommer i obalans förändras också den.

Healingenergin, den helande kraften kommer från en okänd universell källa som vi allt efter olika religionstillhörigheter definierar på olika sätt. Den skapande kraften, universums källa, den gudomliga kärleken eller Guds läkande kraft, oavsett vilken trosuppfattning vi har så skiljer sig inte healingen särskilt mycket åt.

Behandlingen sker med kläderna på och liggande på brits, efter du fått healingen går vi igenom våra respektive upplevelser.

Pris: 500kr, 30 minuter
för varje påbörjad kvart debiteras 250 kr

 

Boka din tid nu!
För distans healing boka tid på info@helenadahlberg.se alternativt 070- 644 64 10

Kommentera