TuiNa Massage

Den massagen jag använder mig av kallas akupressur tuina men vardagligt säger jag bara tuinamassage. När jag masserar använder jag fingrarna/händerna för att stimulera akupunkturpunkterna längs meridianerna huvudsakligen för att balansera upp kroppen enligt Yin Yang.

Vad massagen gör i kroppen

* Slappnar av senor
* Aktiverar energin
* Förbättrar blodcirkulationen
* Befriar smärta
* Lindrar muskelkramp

Massagens funktion

* Balanserar Yin och Yang i kroppen för att återställa Qi=livsenergin naturliga flöde
* Lösgör blockeringar i meridianerna och får Qi och blod att flöda fritt i kroppen vilket förebygger sjukdom och obalanser
* Lösa stagnerad Qi, stelhet i muskler, leder och ryggrad, ökar rörligheten, ökar cirkulationen av Qi och blod i dessa områden.
* Ökar metabolism/ämnesomsättningen, ex främjar produktionen av saliv och magsaft
* Reglerar nervsystemet, lugna eller aktivera
* Ökar/förbättrar blod- och lymfcirkulationen
* Främjar utsöndringen av endorfiner som lindrar vid smärtproblematik

Andlig TuiNa Massage

Vill du så kan du även boka in dig på min andliga akupressurmassage, vilket betyder att jag använder mina mediala förmågor med akupressur och förlöser känslominnen som sitter i din kropp. När vi har varit stressade och inte hunnit ta itu med olika  känslorna som påverkar oss starkt som te x sorg efter en person, frustration att inte kunna påverka en situation, ilska efter ha blivit orättvist behandlad och så  kan dessa känslominnen sätta sig i kroppen och orsaka problem som smärta, stelhet och dessa känslor förlöser vi tillsammans.

Öronakupressur

I många fall så kompletterar jag tuina massagen med öronakupressur för att förlänga effekten av behandlingen under sju(7) dagar genom att sätta åkernejlikofrön på punkter på örat som du själv masserar/trycker på 4 ggr/dygn.

 Pris: 650kr, 45 minuter

 

Boka din tid nu!


1 kommentar

September erbjudande – Helena Dahlberg · 6 september, 2017 kl. 15:42

[…] TuiNa Massage […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: