Drömkunden, finns den?

Idag på bloggutmaningen har vi temat #drömkunden.

Så vem är drömkunden för mig?

Jag kan uppleva att alla mina kunder är mina drömkunder, att jag utifrån deras behov kan hjälpa och möta dom på ett sätt dom lyfter dom både från ryggbesvär och hjälpa dom att se att livet går vidare efter den fysiska döden samt att se potentiella vägar i framtiden eller om de kommer för mediala utvecklingskurser/cirklar.
Det ska både vara roligt, utvecklande och ge resultat för både mig och kunden vilket dom än söker upp mig för. Jag anser att varje möte jag har med mina kunder ska jag ge min närvaro, respekt, kunskap och ödmjukhet för att skapa en trygg relation emellan oss. Jag jobbar alltid med sekretess och tystnadsplikt, så oavsett vilka mina kunder är, ex en känd person och ofta står i rampljuset av både kameror och skvallertidningar eller om du är en enstöring som bor på landet i en liten koja så behandlar jag dom lika för de är som sagt mina drömkunder och vi alla är bröder och systrar som är värda respekt.

En drömkund är ju också givetvis en kund som är nöjd och återkommer, så det är alltid ett plus om de rekommenderar mig för andra så jag kan få många nya drömkunder 😉

Vad strävar du efter i dina kundmöten?

Vad tycker du som kund att du vill ha när du söker upp ett företag?

www.helenadahlberg.se

#FBUSEPT2016
#Bloggsucce
#drömkund
#helenasblogg
#bloggutmaning
@bloggsucce
@helenadahlbergsjostrom