Företagare!

Företagare!

Företagare!

Mitt liv som företagare. Hur är det egentligen att vara egen företagare?

Det finns både fördelar och nackdelar att vara egen men jag anser att det positiva väger upp det negativa.

Jo det är en frihet och ett oberoende som är skönt att ha. Jag bestämmer inte någon annan och någon annan bestämmer inte över mig, jag lägger mina tider själv och jag jobbar med det som gör mig lycklig och glad.

Men det finns också en baksida-att det beror på mig om jag får jobb eller inte. Det ÄR jag som raggar jobben och det är JAG som marknadsför mig själv och hur jag lyckas syns i bokföringen om jag går plus eller inte. Det har varit jobbigt att sälja mig själv då jag helst vill gömma mig bakom jobb men tyvärr funkar inte livet som egen företagare så ;)Utan här gäller det att möta sina rädslor och växa som människa och person.
Det är oerhört viktigt att tänka på vad jag sänder ut till mina kunder, både gamla, nya och potentiella. Vad vill jag förmedla till mina kunder? Vad är min affärsidé? Ja det är mycket att fundera på men livet blir så mycket enklare om jag har detta gjort.

Det händer så mycket roligt nytt som företagare och jag lär mig nya saker och utvecklas i takt med mitt företag och nu är det dags att ta ytterligare ett steg framåt, mot nya äventyr och mot nya mål. Du kan ge dig på att jag är rustad för det samt beredd att ta emot det som erbjuds och kommer i min väg.

Jag känner tacksamhet för mitt mod att starta eget företag annars hade jag inte vart den person jag är idag.

Vad vill du åstadkomma i ditt liv och arbete?
Är du rustad för de nya som är på väg in?

Detta är inlägg #25 i #Företagarens Bloggutmaning 2015

www.helenadahlberg.se

About Helena

Page with Comments

  1. Så spännande med nya äventyr! All lycka! Känns som om vi skrivit om lite samma sak idag fast på väldigt olika vis 😉 Att våga göra saker man tycker om.

  2. Att starta eget är inget som jag har drömt om i många år utan drömmen föddes för 2 år sedan. Men jag har alltid haft en dröm att kunna sälja och jobba med min stora hobby i många år men hur har jag aldrig funderat vidare. Så jag är precis som dig otroligt stolt över mig själv att jag har vågat ta steget till det nya spännande livet. Företaget och jag kommer att växa och utvecklas hand i hand. Marknadsföring tycker jag är jättekul och spännande. Jag känner också att jag behöver bli bättre på säljbiten. Då är det så bra som egen. Man bestämmer själv vilka kunskaper som behöver tillföras. Det som är mest spännande är att jag har en affärside och en plan, men den planen kanske förändras beroende på vad jag möter framöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

↓
%d bloggare gillar detta: