Företagare!

Mitt liv som företagare. Hur är det egentligen att vara egen företagare?

Det finns både fördelar och nackdelar att vara egen men jag anser att det positiva väger upp det negativa.

Jo det är en frihet och ett oberoende som är skönt att ha. Jag bestämmer inte någon annan och någon annan bestämmer inte över mig, jag lägger mina tider själv och jag jobbar med det som gör mig lycklig och glad.

Men det finns också en baksida-att det beror på mig om jag får jobb eller inte. Det ÄR jag som raggar jobben och det är JAG som marknadsför mig själv och hur jag lyckas syns i bokföringen om jag går plus eller inte. Det har varit jobbigt att sälja mig själv då jag helst vill gömma mig bakom jobb men tyvärr funkar inte livet som egen företagare så ;)Utan här gäller det att möta sina rädslor och växa som människa och person.
Det är oerhört viktigt att tänka på vad jag sänder ut till mina kunder, både gamla, nya och potentiella. Vad vill jag förmedla till mina kunder? Vad är min affärsidé? Ja det är mycket att fundera på men livet blir så mycket enklare om jag har detta gjort.

Det händer så mycket roligt nytt som företagare och jag lär mig nya saker och utvecklas i takt med mitt företag och nu är det dags att ta ytterligare ett steg framåt, mot nya äventyr och mot nya mål. Du kan ge dig på att jag är rustad för det samt beredd att ta emot det som erbjuds och kommer i min väg.

Jag känner tacksamhet för mitt mod att starta eget företag annars hade jag inte vart den person jag är idag.

Vad vill du åstadkomma i ditt liv och arbete?
Är du rustad för de nya som är på väg in?

Detta är inlägg #25 i #Företagarens Bloggutmaning 2015

www.helenadahlberg.se