Framtiden

Ja det var ett tag sen jag skrev i bloggen då mycket hänt sedan sist.

Jag har funderat och känt in vad jag vill att framtiden ska innehålla både privat och affärsmässigt. Jag vill ju så mycket men tiden räcker ju inte till liksom utan nu blir det fokus på att göra mycket som jag tycker är kul.

Detta år ska innehålla många härliga  möten och nya möjligheter till expandtion av företaget. Jag planerar en del som ska hjälpa småföretagaren med hur de ska använda Instagram för att marknadsföra sitt företag där, en gratis workshop kommer snart läggas ut på FB samt om hur du ska kunna använda FB sidapp på bästa sätt som företagare.

Sen givetvis så kommer Mia Ottosson upp till Borlänge under Speak of Spirits regi och håller både medium- och healingkurser, vilket jag är tacksam för. Jag fortsätter att hålla mina Blomseanser, privatsittningar, cirkelverksamhet och de Mediala Blomster kvällarna.

För den som har ont i nacke, axlar och rygg utför jag akupressurtuina massage för att lösa blockeringar och stagnationer på både min mottagning och Masesgården i Grytnäs, Leksand där jag också erbjuder medial vägledning och andlig healing.

 

Ja året kommer bli fantastisk och utvecklande på alla plan och jag önskar er alla gott i livet <3

Jag hoppas vi ses <3

 

www.helenadahlberg.se