Om 5 år

Min vision är att expandera och sprida mitt arbete så mycket som möjligt och det finns inga gränser på vad jag vill nå 😉

Vad vill jag uppnå om 5 år inom/med alternativ medicin?

Jag vill att den svenska skolmedicinen och alternativ medicin, i mitt fall Traditionell Kinesisk Medicin, ska samarbeta och förstå att den ena utesluter inte den andra. Kropp och själ sitter ihop,det holistiska tänkandet är viktigt i dagens samhälle, vi måste se vad som är roten till dåligt mående och sjukdom, inte bara stirra på symptomen. Vi måste behandla roten till symptomen och inte bara symptomen ex.vis behandla orsaken till magsåret och inte bara symptomet magsår.

Jag anser att människan är expert på sig själv, vi vet när nåt inte stämmer med våra kroppar och vet när vi måste till läkare ”att detta inte stämmer” ” nåt är fel” men i dagens sjukvård hör man fler och fler klaga på att de inte blir hörda eller rent av inte trodda på av sina läkare. Många söker sig till alternativ medicin och jag tror att om vi kombinerar dessa två grenar kan vi hjälpa människor läka och bli friska. Men 5 år är nog för kort tid att kunna få till ett samarbete här, tyvärr.

Vad vill jag vara som medium om 5 år? 

Då är jag ett välkänt medium. Jag reser runt i hela världen för att hjälpa människor med sin mediala utveckling. Jag har också hjälpt många att hitta sig själva, de har ”hittat hem”. Många har blivit trygga, dom förstår hur de fungerade medialt och dom kan tolka energier och information de får till sig. Jag har fått många att gå sin egen väg, att lyssna på sig själva på vad de vill göra i livet och inte lyssna på vad andra tycker eller inte tycker om den mediala världen. Att utveckla sina mediala förmågor bara för sin egen skull gör att man börjar förstå hur man själv fungerar som person och varför man är som man är. Allt vi får till oss från andevärlden och världen runt omkring oss här och nu, är baserat på våra kunskaper, referenser och livserfarenheter, att få hjälp att sortera detta kan vara en befrielse för högkänsliga och intuitiva personer.

#FBUSEPT2016
#BLOGGSUCCE
#OM5ÅR
#helenasblogg
#bloggutmaning
@bloggsucce
@helenadahlbergsjostrom

 

www.helenadahlberg.se