Varför en företagsblogg?

Varför en företagsblogg?

Varför en företagsblogg?

11232723_10153045678085838_2839843539372692153_n

 

Nu gör jag det IGEN! Utmanar mig själv IGEN genom att sticka ut näsan en bit till.

Men denna gång vet jag vad det handlar om.
Vadå? Kanske ni undrar. Jo, FÖRETAGARENS BLOGGUTMANING 😀 men Linda Hernestal Da Silva.

Första gången jag anmälde mig var ett bara ett infall jag fick då jag följer bla Linda på Instagram och såg hennes inlägg om utmaningen i januari i år.
Tja, varför inte, tänkte jag, nåt nytt kan jag ju alltid lära mig och hur jag ska bli bättre på att marknadsföra mitt företag.

VAD lärde jag mig?

Hahhahahha det första jag lärde mig var att det handlade om BLOGGNING, shit tänkte jag (ursäkta uttrycket). BLOGGA?? JAG!!! Hjälp, vad ska jag skriva om? Vill någon läsa det jag har att säga? Jag kan inte blogga, trodde jag, och dagen före utmaningen började, hade jag inte ens en blogg. Jag kan säga att jag fick möta och konfrontera många rädslor inför att visa upp vem jag är och vad jag vill säga med mitt företagande. Men det vara bara att kavla upp ärmarna och sätta igång.
Och vet ni vad? Det var det roligaste jag gjort!

Linda fick verkligen en utmaning med mig som var helt novis på detta och visste verkligen INGENTING. Men hon vägledde mig och flera andra igenom processen och jag klev ur garderoben som en nykläckt och trevande bloggare som vill sprida etik och moral inom mediumskapet utifrån mina värderingar som spiritualist och erfarenheter samt visa att traditionell kinesisk medicin är ett bra komplement till svensk sjukvård, nå ut till nya människor samt visa vem jag är som person bakom det långa namnet Helena Dahlberg Sjöström.

Det här är inlägg #1 i #företagarens Bloggutmaning Sommar 2015 .(http://ekkowebsolutions.com/bloggutmaning)

Hur känner du inför att blogga?

About Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

↓
%d bloggare gillar detta: