Energiavläsningskurs på hus med oönskad aktivitet

Energiavläsning i hus och hem med oönskad aktivitet på Buskåkers Gästgifvargård i Borlänge
den 18-19 november kl. 10-17

Denna kurs bygger på övningar och diskussioner om hur energier påverkar dig och vilka sorters energier vi möter när vi åker ut på en husrensning/huskoll/energiavläsning av hus.
Du kan etablera kontakt med andevärlden och vill lära dig särskilja vilka energier du möter i hus samt har en önskan att själv vilja göra energiavläsningar där det förekommer oönskad aktivitet.

Syftet är att du:
* får känna skillnad på olika energier
* lära dig särskilja de olika energierna
* hur de olika energierna påverkar dig

Under helgen du få träna på energier på Buskåkers Gästgifvargård som har dokumenterad aktivitet och känd från programmet ” Det okända” för att du ska gå uppleva på vilket sätt de olika energierna påverkar just dig samt lära dig energiavläsning på distans. Under lördagen kommer vi vara i stora huvudbyggnaden och en del av söndagen kommer vi vara i källarvalvet.
Det kommer bli samtal/diskussion om vad är minnesavtryck, onda andar. jordbundna-och platsbundna andar, spöken, poltergeistfenomen, naturväsen etc samt hur vi i gruppen reagerar på olika energier samt hur vi går tillväga.

Helgen avslutas med återkoppling av dina upplevelser som du känt under de gångna dagarna.

Kursledare: Helena Dahlberg, cert.medium & spirituell coach
Pris: 1950 kr inkl moms och lättare fika ingår, medtag egen lunch
Anmälan till Helena 070-644 64 10

Vad andra säger om kursen
Efter jag gått Energi avläsning i hus och hem med oönskad aktivitet så är jag lite säkrare på vad jag får till mig och vad/hur jag reagerar på energierna /Sussi

Förstår nu bättre hur jag ska dela upp energierna efter jag gick på Helenas Energiavläsningskurs/AnnaLena

Kursen förtydligade så mycket för mig och vilka energier jag kan möta när jag åker ut på en huskoll vilket gjorde att jag känner mig mer säker på vad jag gör och varför/Carina

Här är kursen som jag saknat, den gav mig verktyg som jag inte hade en aning om att jag använda/Lotta