Om Helena

Jag heter Helena Dahlberg, är gift och har två barn. Jag driver mitt företag BodyTreatment i Borlänge sedan 2010.

Jag kombinerar TCM/Traditionell Kinesisk Medicin med mina mediala förmågor som bildar en helhet och ett djup i mina behandlingar. Här kommer jag berätta om mitt jobb som medium, healer, tuinamassör, min andliga resa och personliga utveckling samt ge er tips på akupressur för husbehov samt allt som tillhör livet. Min vision är att hjälpa människor att finna balans mellan kropp, själ och ande.

 

Jag har arbetat som leg. sjuksköterska sedan 1993 och ändrade inriktning i livet efter utbrändhet. Jag upplevde att livet är så mycket mer än att jobba, sova, vara social och samtidigt alltid vara duktig att hjälpa andra och dålig på att ta hand om mig själv.

Min Skolning och utbildning

Jag är certifierat medium i medial demonstration/storseans och medial konsultation/privatsittning

Maria Ottosson, CSNU mediumskap och plattformsdemonstration 

Lynn Probert CSNU avancerat mediumskap, 

Matthew Smith MSNU avancerat mediumskap 

Simone Key MSNU trancehealing  

Colin Bates, MSNU avancerat mediumskap och healing 

Chris Drew CSNU. mediumskap, filosofi och spiritualism

Historien bakom företagslogga

cropped-LOGGA-BodyTreatment.jpgMånga frågar mig om hur det kommer sig att jag har en ren som företagslogga och att de har svårt att referera en ren till mig!
Jag ska nu berätta om hur det kommer sig att det blev just denna logga då den är jag på många sätt och vis.

När jag fick frågan om jag inte skulle skaffa mig en företagslogga så blev jag först lite ställd och tänkte att det behöver jag väl inte. Men efter lite funderingar så kom jag fram till att jag skulle nog ha det i alla fall.
Det svåra var att hitta något som var unikt, något som stod för vem jag är och vad jag representerar. Efter många om och men, bollande och skissande växte denna ren fram på papperet. 

Renen är ett fridfullt djur som med sin flock på fjället och i skogen. Den skadar ingen utan bara ÄR. Renen är det enda hjortdjuret där båda könen har horn. Som renen vill jag att vi alla ska kunna leva i fred och i jämställdhet.

Renen representerar mina band och rötter till Lappland och jag anser att det är viktigt att veta vem jag är och var jag kommer ifrån samt mitt arv från mina lappländska förfäder som påverkar mig starkt än idag. 
Att få vara fri som renen och kunna hämta kraft i skog och fjäll är en ynnest och en lisa för själen. 

Färgerna i renen står för mångfald, jag gillar olika, kärlek oavsett kön, hudfärg och religion för jag tror på att vi alla kommer från samma källa och att vi alla är bröder och systrar som ska respektera varandra.

______________________________________________________

Jag innehar Ansvars- och behandlingsskadeförsäkring
samt är ett momsregistrerat företag samt innehar F-Skattsedel

Jag är medlem i Komplementärmedicinska Riksförbundet

 

 

 

                                         Copyright© 2017 BodyTreatment Helena Dahlberg All rights reserved