Min historia

Hej, Jag heter Helena Dahlberg och jag har det bästa jobbet i hela världen. Jag har turen att göra det jag älskar och det är att hjälpa människor hitta tillbaka till sitt ursprung och själ för att kunna leva livet som de önskar i kärlek och harmoni med hjälp av mina mediala förmågor.

 

 

 

Meditationsapp
Mina guidade meditationer ” Minska stress med meditation” finns på både AppStore och Google Play att ladda ner gratis och köp inuti appen.

Hitta din Inre Kraft kan sätta igång en process i dig som leder till frigörande av känslor möjlig, det är helt ofarligt och ta dig tid att vara/vila i dessa känslor så släpper dom och försvinner.
Självhealing är en healingmetod där du själv ger dig healing och healingenergin hjälper kroppen i dess naturliga läkningsförmåga. Healing är djupgående, avslappnande och bra mot stress, nedstämdhet, trötthet, utbrändhet, lindrar smärta och kan starta en process med olika känslor och symtom i kroppen såsom ont i huvudet, oro, sorg etc. Denna meditation kan mycket kraftfull och sätta igång en känslomässig process i dig som jag rekommenderar att du går igenom utan motstånd utan bara vara i känslorna och bearbetar de som kommer upp. Du kan få olika symtom som illamående och huvudvärk men ingen fara, allt är som det ska vara.

 

Nyhetsbrev Följ din inre röst-kostnadsfria
Jag tror om vi blir bättre på att lyssna på vad vår inre röst säger, följer vårt hjärta så blir vi lyckligare och mer fridfulla som i sin tur sprider ringar på vattnet till vår omgivning. Jag tror vi behöver omfamna våra skuggor för att kunna acceptera oss själva fullt ut utan att döma oss för att vara den vi är.

Jag skriver för att inspirera dig till att vara du och acceptera dig för den du är utan att slå ner på dig själv. Jag har själv gjort en inre resa och idag jobbar jag med att hjälpa andra i sin andlig personlig utveckling.
Jag lever utifrån den jag är, i tacksamhet, i kärlek och i överflöd som gör mig lycklig och det är en process som pågår hela tiden.
Och om jag kan så tror jag alla kan det!
Du kan anmäla dig till nyhetsbreven via knappen intill!

 

Spirituell Coaching
Genom samtal och vägledning får du verktyg och övningar som matchar dina erfarenheter och kunskaper inom det mediala området. Du får hjälp med att se hur du fungerar medialt och hur du hanterar energier som påverkar dig negativt samt veta vad nästa steg i din andliga utveckling är.

Jag hjälper dig se nya perspektiv, nya alternativa vägval och ger dig nya insikter när du inte hittar någon annan utväg samt stöttar dig i din process. Jag ger dig verktygen med flödesschema till förändring, en personlig utveckling så du kan leva det liv du önskar och du skapar förändringen.

Jag har arbetat som leg. sjuksköterska sedan 1993 och arbetat inom cancervården, kirurgi och akutsjukvård samt är medial sedan barnsben och är 4:e generationen medium.
I september 2010 satt sängkanten och var helt tom i huvudet, jag tappade ord och jag kände mig så trött., jag var totalt energilös.

Hur kunde jag hamna här?

Ja med facit i hand så är det konstigt att jag inte hamnade där långt tidigare. Som mellanbarn kommer man i kläm, att bli sedd och få bekräftelse när jag var duktig flicka lärde jag mig fort. När jag var 9 år skilde sig mina föräldrar och under lång tid trodde jag att det var jag som orsakat denna separation.
Som högkänslig person kände jag in hur andra mådde, vad de kände i sina kroppar och jag förstod aldrig var det kom ifrån, men jag vet att jag avskydde dubbla budskap.
Idag lyssnar jag alltid på min magkänsla och den har aldrig fel . Men hur kom det sig att jag blev utbränd, jo, som högkänslig fick jag information hela tiden från andra människor vilket jag inte kunde sortera vad som var mitt och andras samt olyckliga händelser där jag lade känslor på is för logistiken skulle fungera.
2002 när jag förlorade mitt första barn
2003 blev vi välsignade med ett barn efter en graviditet av oro att förlora denna lilla själ också
2006 fick vi det andra levande barnet men det var inte fritt från oroskänslor
2008 förlorade jag både min far och moster till andra sidan.
2009 Började studera traditionell kinesisk medicin och ledarskap på högskolan
2010 Åkte till Kina och studerade akupressur och TuiNa massage samt blev utbränd efter en inre stress
Allt gick så fort och jag hann väl inte riktigt med att bearbeta allt i turordning då jag samtidigt skulle vara den duktiga sjuksköterskan, hustrun och mamman som skulle få vardagen och logistiken att fungera.
Min väg tillbaka var att börja lyssna på min inre röst och ta en dag i taget, jag lärde mig att även om jag gjorde saker jag brann för och älskade så tog min energi slut iallafall. Jag lärde mig hushålla med min energi och lärde känna djupet av min själ med hjälp av personlig utveckling.

Jag har utbildat mig av de bästa lärarna i Sverige och i England. Efter mina erfarenheter från olika skeden i livet har lärt mig att använda mina mediala förmågor, vara lyhörd och professionell i samtal och i möten mellan människor samt arbetar under tystnadsplikt.

Nu erbjuder jag dig en chans till att starta förändringen i ditt liv och lära känna djupet av din själ med min hjälp så boka tid här för en spirituell coaching.