Hej, Jag heter Helena Dahlberg-Sjöström och jag arbetar som Cert.Livscoach i egen regi och har en bakgrund som Leg.sjuksköterska, studier inom Kinesisk medicin, TuiNa massör inriktad på nacke, axlar och rygg, cert.mindfulness instruktör och Dipl.Stresscoach där jag byggt min egen hemsida helenadahlberg.se och är van att arbeta med sociala medier såsom Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

Mitt intresse att hjälpa människor med olika inriktingar i livet har jag alltid haft samt hjälpa dom ta nästa steg, se deras behov av att göra förändringar. Med frågor hjälper jag dig se vad du behöver förändra, hitta din egen kraft och ditt eget mod till att förändra samt företagscoachning som innebär att hjälper dig som företagare ta nästa steg till nya möjligheter och utveckling.

Mina kunskaper inom den kinesiska medicinen och som TuiNa massör har betytt mycket då jag även kunnat erbjuda denna behandling till individer för att bla. lindra /befria värk och muskelkramp samt aktivera livsenergier genom att förbättra livskavaliteten. Jag arbetar självklart alltid utifrån sekretess, integritet, etik och moral.

I dagens samhälle är det viktigt att ha en trygg tro på sig själv och kunna sätta gränser. Jag brinner för att ge redskap och vara spindeln i nätet som möjliggör för individen att hitta sin potentiella styrka. Genom åren har jag upplevt hur mycket det kan förändra och utveckla en individ till det positiva.

Jag har arbetat som leg. sjuksköterska sedan 1993 och arbetat inom cancervården, kirurgi och akutsjukvård samt är medial sedan barnsben och är 4:e generationen medium.
I september 2010  jag slutat på mitt älskade arbete som sjuksköterska på en akutmottagning samt avslutat min utbildning till TuiNa massör och akupressör som tog mig till Kina för att studera kinesisk medicin. Efter mina erfarenheter från olika skeden i livet samt utbildning har lärt mig att vara lyhörd och professionell i samtal och i möten mellan människor samt arbetar under tystnadsplikt.

                                        

%d bloggare gillar detta: