Mediala Tjänster

                                                 Medial Blomsterafton

Varmt Välkommen till en medial, färgrik och blomstrig kväll!

Under denna kväll kommer jag tolka dig, dåtid-nutid och din potentiella framtid utifrån färger och en blomma.

Kommer en kär person fram från andevärlden kommer jag givetvis ta in budskap från denne till dig.  Vill du kan jag även komma hem till dig för detta evenemang, samla ihop minst 10 personer, alla deltagare får en medial vägledning och en blomma med sig hem. Värdinnan går gratis och bjuder deltagarna på fika.

Hör av dig så bokar vi in en kväll!

Jag kommer inte säga det du vill höra utan det du behöver höra just nu för att du ska kunna ta nästa steg framåt.

 

Du får självklart med dig blomman med dig hem 🙂

För information och anmälan

Helena 070-644 64 10

info@helenadahlberg.se

Pris: 300kr/person  OBS! Föranmälan pga begränsat antal platser

 ___________________________________________________________________________________________

                                     Cirkel ”Andlig och personlig utveckling”

Denna cirkel är till för den nyfikne nybörjaren men också för den mer erfarne, alla jobbar utifrån sin mediala nivå.

Under dessa kvällar kommer vi leka med olika intuitiva övningar som stärker din mediala förmåga, såsom att träna på psychic reading, länka med andevärlden, meditera, samtala om Spiritualism, etik och moral, färger och symboler.

Vi avslutar kvällen med en kopp te och kommer även dra/lägga oracle cards där vi alla tolkar kortens betydelse för dig här och nu.

OBS!  SEKRETESS,  det som sägs i gruppen-stannar i gruppen för att en trygghet och tillit ska uppstå med ditt andliga arbete. Dessa grupper passar både nybörjaren och den lite mer erfarne utövaren.

Cirkeln är varannan vecka kl. 17.30-20.30

Pris: 180 kr kontant/gång alt. hela kurssumman vid starten .

Du kan anmäla ditt intresse via mejl info@helenadahlberg.se eller ring 070-644 64 10

________________________________________________________________________________

                                        Energiavläsning i hus och hem/husrensning 

Har du problem med att onaturliga saker händer hemma?  Eller upplever du obehag i ditt hus? Känner du dig iakttagen och när du vänder dig om finns ingen finns där? Spökar det i ditt hus?

Det finns många åsikter om detta och jag kan bara tala utifrån min sanning eller vad jag tror på. Jag tror på Spiritualismens religion att det finns varken onda andar, jord-eller platsbundna andar. Att en del andar ska föras över till ljuset tror jag faktiskt inte på, för jag ser det helt logiskt att när en person somnar in och går över molntäcket så tror jag att, nära och kära som redan finns på andra sidan kommer och möter upp dom.
Det är självklart att man vill hjälpa den man älskar och kärleken försvinner inte efter döden utan den finns kvar. Det är en intelligent värld vi lever i, likaså på andra sidan, och jag tror att när jag dör så vet jag att jag har dött och att hjälpen finns där momentant. Men det är vad jag tror och jag kan bara tala utifrån vad jag anser är min sanning.

När du börjar uppleva oförklarliga saker hemma är oftast en anhörig som har ett budskap till dig och som pockar på din uppmärksamhet och det är alltid skönt att få veta vem det är och vad dom vill.

När jag blir inbokad på en energiavläsning av hus, som jag kallar det för, börjar jag alltid att läsa av energin i ditt hem för att känna in vad som finns där. Efteråt, ibland under tiden går vi igenom vad jag fått till mig och ser på vad som orsakat dina upplevelser.

Jag åker ut till dig inom Dalarna med en radie på 3 mil TOR kring Borlänge och längre bort tillkommer milersättning på 20 kr/mil plus moms.

Pris: 800kr + milersättning 20kr/mil vid en radie på 3 mil tur och retur
Detta kan även göras på distans Pris: 700kr !

 

 ___________________________________________________________________________________________

                                                Storseans/Medial Demonstration

Detta är en storseans där jag har stor respekt för dig och dina på andra sidan och är en länk mellan dig och andevärlden. Men humor och kärlek förmedlar jag en budskap och du får en blomma från en kär person från andra sidan. Två personer i publiken får en personlig tolkning utifrån en blomma.

Pris: 200kr/person

 

                                 Copyright© 2017 BodyTreatment Helena Dahlberg All rights reserved