Telefonlinje 11.90/minut

Telefonlinje 11.90/minut

Telefonlinje 11.90/minut

Hej och varmt välkommen till mig!

Jag heter Helena och är medium, healer och spiritualist.

Kontakt: 0939-111 98 64

Pris: 11.90 kr/minut

 

Du kan förboka samtal via info@helenadahlberg.se 

Genom samtal, tarot och min mediala förmåga vägleder jag dig i dåtid-nutid-potentiella framtid och ger dig nya infallsvinklar samt lyfter fram dina kvaliteter som behöver utvecklas eller belysas samt ser eventuella blockeringar som kanske hindrar dig från att växa och leva ditt liv fullt ut så som du önskar.

Jag har varit medial sedan barnsben och alltid varit en sökare men jag visste egentligen inte vad jag letade efter förrän jag påbörjade min andliga och mediala utveckling i början på 2000-talet då jag verkligen hittade hem tack vare spiritualismen, det var dags att möta mina rädslor och våga stå i min egen kraft. Min utveckling pågår fortfarande hos min mentor Maria Ottosson, CSNU och på anrika Arthur Findlay College i England där jag stretchas i avancerat mediumskap.

Inget jag säger är skrivet i sten utan vi människor är födda med en fri vilja som vi måste ha i åtanke när det gäller spådomar kontra människan i livet. Jag läser aldrig av någon annan än personen som ringer, siar inte heller om sjukdomar eller dödsfall etc. Jag uppmuntrar och rekommenderar personligt ansvar.

Mina specialiteter är andekontakt, medial coaching, medial vägledning, healing, medium, intuitiv tarot, färger, meditation, energiavläsning i hus och hem med oönskad aktivitet.

Jag arbetar utifrån tystnadsplikt och sekretess samt etiska rådets regler, www.etiskaradet.se

Du hittar mer om mig på http://www.helenadahlberg.se/Om-Helena/

vitavingar.se

About Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

↓
%d bloggare gillar detta: