Dagens Kort 25/11-15

Vilket kort känner du störst dragning till eller vilket kort dras ögonen till när du tittar på korten?
Vilken siffra har det kortet?
Läs ditt meddelande som är kopplat till kortet under respektive siffra. Tack <3
.

1. Det känns som du har fastnat och kommer ingenstans, det har känts hopplöst på det ena eller det andra sättet men nu är förändringen på väg. Det du behöver göra för att komma vidare är att bestämma hur du vill ha det och hur din framtid ska se ut. Det är bara du som har makten att förändra ditt liv och din karriär. Använd din magkänslan/intuition för vad som du behöver ta för steg och sen kommer det gå som en dans.

2. Det är dags att du gör det som känns bra för dig, gör det som får ditt hjärta och själ att sjunga. Du har fått stå tillbaka för andra vilket kan både vara ett medvetet val men också påtvingat. Ta och boka in dig på den där workshopen, massagen du vill ha eller bara var en stund för dig själv. Unna dig lite av livet goda en stund för du är värd allt gott i livet och mer därtill.

3. Dina drömmar har du lagt på is men du visar kortet att det kan vara läge att börja planera det du har drömt om. Vardagen har tagit för mycket plats, vilket den också behöver göra emellanåt men glöm aldrig dina drömmar. Sätt upp delmål och mål, steg steg för hur du ska nå dit du vill, och visualisera att du redan är där. Lyssna på din inre röst och hör vad den vill, bry dig inte om personer som säger att du inte kan eller kommer fixa det. Det du kommer ångra är det du inte gjorde så nu har du chansen att göra det du vill.

Tack för att du tittade in till mig <3
Ha en fin dag
//Helena <3

www.helenadahlberg.se

Kommentera