Dagens kort för 7 juli

 

Magic of Flowers

Idag och en vecka framåt handlar det om transformation på hög energinivå. Det händer mycket runt omkring dig men också inom dig, många tankar far runt i huvudet, jag rekommenderar att du bara observera tankarna utan att gå ”in” i dom och ge dom mer energi än behövligt. Det är många saker som ska läggas på plats, vilket det också gör och vissa saker tar längre tid än andra så ha tålamod.
I och med denna energihöjningen som sker, rekommenderas det en utrensning av det gamla för att ge plats åt det nya. Det kan handla om att släppa taget om relationer som inte är bra för dig, kläder som du inte använt på länge, saker, tankar och beteenden. Så tona in på vad som händer inom dig genom en enkel meditation (se nedan) och känn vad du behöver just nu och bli medveten om vad som ligger bakom allt som pågår inom dig och vad som triggar dig. Du transformeras från ett stadium till ett annat på en högre medveten nivå när du jobbar med dig själv fri från oro, negativa känslor och dömande av andra människor.

Enkel Meditation
Sätt dig på en plats gärna utomhus men inte nödvändigt men där du känner dig trygg. Sitt ner bekvämt och känn efter så inget sitter åt i midjan, blunda och ta ett par djupa andetag. Lägg fokus på dina andetag och känn hur det känns när syret kommer in i dina lungor och när du andas ut. Notera skillnaden i bröstkorgen. Fokusera på andningen och känner du att tankar kommer så lägg ingen notis på dom, vi är medvetna varelser så tankar kommer och går men fastna inte i dom utan låt dom passera som molnen på himlen.
När du känner dig närvarande i nuet så lägger fokus på du ditt medvetande.
Vad upplever du? Känslor? Tankar? Vad händer i din kropp när du tonar in på en specifik känsla?
Sitt i ditt lugn och upplev förändringen inom dig när du är en del av nuet. Ta med dig detta lugn inom dig och nästa gång du hamnar i stress, eller fastnar i tankar, blunda och återupplev denna stund med dig själv och din plats på jorden <3

Kommentera