Kort för dagen 17 juli!

Älska dig själv som du aldrig har gjort tidigare. Älska din nästa och ha tålamod med dom du inte älskar.  Räck ut en hand till någon som behöver hjälp och gör världen till en mer kärleksfull planet.

Vi kan inte älska alla människor men vi kan respektera varandra som bröder och systrar. Tala om för dig själv att du är bra och att du gör så gott du kan utifrån det du har och får. Öppna ditt hjärta för nya möjligheter och nya sidor hos dig själv.

Att älska sig själv kan vara en utmaning i sig om du inte kan det pga av olika orsaker.
Men du måste börja någonstans och varför inte ge dig själv en klapp på axeln och säg att du har gjort det bra att kommit så här långt i livet och se vad du åstadkommit.

Tips:

När du lägger dig på kvällen, tänk och lägg fokus på de positiva sakerna som hänt under dagen och det du är tacksam för.
Innan du kliver ur sängen på morgonen så tänk på tre ord som gör dig glad, det kan vara vilka som helst såsom, öppna hjärtat för livet, glädjen, kärlek, frihet, lycka etc och andas in det i din kropp under ett par minuter.

Du ska se att dagen börjar mycket bättre och känslan kan sitta i några timmar, du kan alltid fylla på denna energi och fokusera på orden när du som helst behöver det.

www.helenadahlberg.se

Kommentera