Vilken bild dras du till?

 

Vilken bild är du dragen till?

Skrolla ner och läs vad bilden står för idag.

 

 

 

 

 

 

 

1. Du är eBild 1 mellandagstolkningn person som ser detaljer och kan stanna upp och njuta av livet och tillvaron.  Du tycker om vintern och den vita snön som ligger som ett skönt täcke över marken. Du skapar skönhet i ditt liv och du tar fram dina positiva kvaliteter varje dag men vem har sagt att livet är lätt. Du har fått jobba för att komma dit du är idag och bra jobbat men än är det inte klart, du får nya insikter och nya möjligheter som utmanar dig på det yttersta och nu gäller det att använda magkänslan du stärkt. För se upp att du inte blir bländad av strålglansen av vissa människor för du kommer hamna i ett fack där du inte ville i första hand.

 

Bild 2 mellandagstolkning

2.  Du är en lekfull och en omvårdande person som ser efter att alla andra mår bra innan du ar hand om dig själv. Så sanningen är nu att du själv behöver stanna upp och lyssna på vad din kropp och ande säger. Du har en längtan bort som inte stillas och du är ofta öppen för det mediala som ibland pockar på för mycket. Du har gått nån enstaka kurs men de har inte riktigt vart i din tycke, ibland behöver vi prova på olika mediala lärare innan vi hittar rätt person som vi kan känna igen oss med och som visar vägen. Din lycka hittar du inom dig själv och inte utanför. Så jag rekommenderar att du börja meditera och börja lyssna på dig så kommer du ett steg närmare dig själv och din livsväg.

 

Bild 3 Mellandagstolkning3.  Om du kunde bestämma skulle du stanna världen en stund och gärna på sommaren med sol och värme. Du är ingen fantast av vintern och tyckt att det vart helt ok utan kyla och snö. Dina händer och fötter är kalla men du har ett varmt hjärta och vill alla väl. Du blir ofta misstolkad och många tror att du är tuffare och hårdare än vad du är, därför blir du ofta sårad av människors agerande och uttalanden. Kom ihåg att det är inte den du är. Fortsätt vara den du är för du gör skillnad, du är viktig och du ÄR unik för det finns bara en av dig. Så var rädd om dig och se världen som den är utan att skapa en illusion av den. Det är av illusionerna du blir sårad av. Så lyssna på din hjärtas lust och din tid är nu så börja göra det du tycker om.

 

Bild 4 mellandagstolkning4. Du är en drömmare och en romantiker som vill uppleva så mycket som möjligt på liten tid. Du har många järn i elden och vill även hjälpa så många som du bara kan. Du har alltid hjälpt andra människor och du tror på det man ger ut, det får man också tillbaka. Du tror på universums lagar och försöker leva efter dom men jag rekommenderar att du lyssnar mer på dig själv än andra för du har svaren inom dig, du är klok och vis, ta kommandot över ditt liv och låt inte nån annan bestämma åt dig. Vad vill du förändra i ditt liv? Gör en lista på förändringar och börja med dom redan idag så ska du se att du får det du ska inom snar framtid.

 

Tack för ditt förtroende och Jag önskar dig allt gott i livet <3 samt en god fortsättning på julen <3

Väl mött// Helena

www.helenadahlberg.se

Kommentera