Spökar det i ditt hus?

Energiavläsning i hus och hem/Husrensning

Har du problem med att onaturliga saker händer hemma?  Eller upplever du obehag i ditt hus? Känner du dig iakttagen och när du vänder dig om finns ingen finns där? Spökar det i ditt hus?
Det finns många åsikter om detta och jag kan bara tala utifrån min sanning eller vad jag tror på. Jag tror på Spiritualismens religion att det finns varken onda andar, jord-eller platsbundna andar. Att en del andar ska föras över till ljuset tror jag faktiskt inte på, för jag ser det helt logiskt att när en person somnar in och går över molntäcket så tror jag att, nära och kära som redan finns på andra sidan kommer och möter upp dom. Det är självklart att man vill hjälpa den man älskar och kärleken försvinner inte efter döden utan den finns kvar. Det är en intelligent värld vi lever i, likaså på andra sidan, och jag tror att när jag dör så vet jag att jag har dött och att hjälpen finns där momentant. Men det är vad jag tror och jag kan bara tala utifrån vad jag anser är min sanning.

 

När du börjar uppleva oförklarliga saker hemma är oftast en anhörig som har ett budskap till dig och som pockar på din uppmärksamhet och det är alltid skönt att få veta vem det är och vad dom vill.

När jag blir inbokad på en energiavläsning av hus, som jag kallar det för, börjar jag alltid att läsa av energin i ditt hem för att känna in vad som finns där. Efteråt, ibland under tiden går vi igenom vad jag fått till mig och ser på vad som orsakat dina upplevelser.

Hur ser du på detta? Vad känns sant för dig?