Upptäck hemligheten bakom Maria Ottossons, CSNU, mediumistiska framgång!

Upptäck hemligheten bakom Maria Ottossons, CSNU, mediumistiska framgång!

Upptäck hemligheten bakom Maria Ottossons, CSNU, mediumistiska framgång!

Kom och var tillsammans med oss på fantastiska Buskåker Gästgifvargård och lär dig Mias tekniker som tar dig bortom dina vildaste fantasier.
För första gången i Borlänge

Maxiweekend i Spiritualistiskt mediumskap
med Maria Ottosson, CSNU
Tid: 20-23 augusti 2015
Torsdag kl.18,30, fredag 10-20, lördag 10-20 söndag kl.10-15.00

 

10689470_1579220752311182_1285513074528709998_n

Maria har utvecklat sina mediala talanger i ca 15 år och hon arbetar som medium och Psychic artist. Hennes arbete har fört henne till Schweiz, Kanada, USA, England och Norge mm. Maria har tagit sin utbildning på ”Arthur Findlay Collage ” i England där hon också är certifierad CSNU och ”teach and train” där hon nu är en av de undervisande lärarna och den första svenska läraren på Arthur Findlay Collage.
Vad händer?
Maria, Mia Ottosson, CSNU inbjuder och välkomnar dig till anrika Buskåkers Gästgifvargård i Borlänge, Dalarna för en maxiweekend i spiritualistiskt mediumskap. Helgen innefattar spirituell kväll med storseans på torsdagen, meditationer, olika övningar både psychic och mediumistiskt samt prova på psychic art. Givetvis kommer vi diskutera allt mellan himmel och jord inom mediumskapet och spiritualismen. Kursen riktar sig både till nybörjare och den mer erfarne som vill utmana och stretcha sig själv.  Så passa på att slå slag i saken och anmäl dig nu.

531057_517328328291222_406505046_n

Kocken och tillika ägaren Tony Persson ställer sitt Buskåkers Gästgifvargård till vårt förfogande under denna vackra sommarhelg. Tony kommer bjuda på gastronomiska matbufféer som han satt ihop av erfarenheterna han värvat under sitt aktiva liv som kock, Ryssland, USA, Frankrike och Kina är bara att nämna några länder, ja han hade hela världen som arbetsfält. Med sin otroliga skicklighet och kulinariska fingertoppskänsla har han hunnit serverat Michail Gorbatjov under sin period på svenska ambassaden i Moskva samt Kofi Annan begärde honom till sitt svenska smörgåsbord på FN s högkvarter pga rekommendationer när Tony jobbade på irländska ambassaden i New York. Ja han lever sin livsdröm nu och driver Buskåkers sedan ett antal år tillbaka. Så ni förstår vad denne man kan servera oss för fantastiska rätter.

Buskåkers Gästgifvargårds historia

buskakers vit 540829_379810672050718_1618815781_n

År 1609 gav Karl IX Stora Tuna stadsprivilegier med avsikt att Buskåker skulle utbyggas. Men redan på 1500-talet omtalas Stora Tuna och Buskåker då Gustav Vasa höll ”Räfs- och Rättarting” på denna plats vid flera tidpunkter.
11 maj 1795 fick gästgiveriet sitt medgivande från dåvarande kungen, Gustav IV Adolf, att sälja brännvin till gemene man.
Åren 1891-1909 var de anställda på gästgiveriet ett 30-tal och gården var nästintill helt självförsörjande.
Buskåkers Gästgifvargård är ett av Sveriges äldsta gästgiverier. Det sägs att delar av väggarna från gamla gästgiveriet finns kvar i källarvalvet som idag används som festsal.

Pris: 4 300 kronor inkl. all mat, fika, kursavgift

Övernattning sker på Gästgifveriet och erbjuds från 300kr/natt inkl frukost, lakan och handdukar. Enkelrum blir givetvis dyrare men kan ej garanteras.

Hur det går tillväga!

En avgift  på 1 700 kronor betalas in på bankgiro 655-7938 BodyTreatment vid anmälan och skriv namn+maxiweekend samt resterande summa 2 600 kronor betalas kontant på plats. OBS!! Vid avanmälan betalas ej anm.avgift tillbaka. Efter sista datum 20 augusti för betalning av hela avgift återbetalas den enbart vid sjukdom och då med uppvisande av läkarintyg.
Hur kommer jag till Buskåkers Gästgifvargård?

Hämtning vid Romme flygplats eller vid Borlänges resecentrum sker efter överenskommelse.

Information: Helena Dahlberg-Sjöström 070-644 64 10,

About admin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

↓
%d bloggare gillar detta: