Våga ifrågasätta medium!

Våga ifrågasätta medium!

Våga ifrågasätta medium!

Att vara medial. Ja vad betyder det? Att kunna etablera andekontakt är ett måste och alla människor är psychic mer eller mindre. Men vad betyder det att vara medial och psychic? Klicka här för att läsa om det.

Jag vet att jag sticker ut hakan nu och vissa läsare kanske blir uppretade. Men då vill jag ge er en funderare på hur det kommer sig att ni blir uppretade på detta inlägg.

Jag har varit medial sedan barnsben, men gör det mig till ett bättre medium än någon som inte vart det? Och att det ska vara gratis för vi har fått en ”gåva”? Nej, nej och åter nej.
För mig handlar det om en talang/förmåga som vi måste träna upp. Och för det andra ÄR detta ett jobb för mig så hur kommer det sig att jag ska jobba gratis när du inte gör det?
För mig handlar det om etik och moral. Jag jobbar med riktiga människor med verkliga känslor efter en förlust av en kär anhörig, vän etc eller så behöver någon vägledning och behöver nya infallsvinklar för att komma vidare på sin livsväg.
Vem är jag då att döma eller säga saker som inte är relevanta eller sårar?
Jag väljer vilka ord som kommer ur min mun, inte andevärlden. Jag kan få till mig mycket men jag säger INTE allt jag får till mig utan måste tänka på etik och moral i mitt jobb samt hur kommer mina ord tas emot. ”Ett ord kan öppna en dörr men ett ord kan också stänga tusen dörrar” ett annat ordspråk som jag också gillar är ”Människor kommer glömmer vad du sa, människor kommer glömma vad du gjorde men de glömmer aldrig hur du fick dom att KÄNNA sig”. Mmm något att tänka på!

Jag ser i flera facebookgrupper att många skriver att de varit mediala sen barnsben och har nyss börjat och göra ”läsningar” för en billig peng.
Så då undrar jag vad de menar med det, då de inte har någon träning eller erfarenhet alls av det mediala utan är helt otränade medium som inte jobbat med sin ryggsäck och vet vilka känslor som är deras och vems känslor som är kundens tex rädslor, sorg, frustration etc. Jag menar inte att dom inte ska ta betalt utan att de ska börja utbilda sig så de kan särskilja energierna, veta var de tar informationen ifrån och vad den betyder för för just dom då andevärlden ger dom information utifrån deras livserfarenhet och kunskaper.
Du har alltid rätt att ifrågasätta ett medium oavsett om de har varit mediala sen barnsben eller inte. Är du inte nöjd så ska du ifrågasätta mediumet, precis som när du köper tjänster av ett företag och framför klagomål.
För hur ska vi annars kunna ha en yrkesstolthet om vi inte kan stå upp för den och kunna ta emot kritik så vi kan bli bättre genom att jobba med vår personliga utveckling.

Vågar du ifrågasätta ett medium?

Detta är inlägg #6 i #Företagarens Bloggutmaning Sommar 2015

www.helenadahlberg.se

 

About Helena

Page with Comments

 1. Ja, det var ett starkt inlägg. Men jag håller med dig helt! Klart att du skall ta betalt, du avsätter ju både tid och energi på den du skall spå. Ingen vill jobba gratis! Att frågesätta och vara lite kritisk tycker jag man skall vara för det finns många som bluffar att dem har gåvan men dem har det inte. Jag gjorde en distans spåning via telefon förra veckan. Jag var jättekritisk och granskade innan för kunde detta verkligen fungera. Det gjorde det! Jag blev supernöjd!
  http://pysselqvinnan.se/

  1. Ja det var ett starkt inlägg men det är många som går missnöjda från ett medium och inte vågar säga ifrågasätta mediumet och då är det inte bra för varken mediumet eller klienten.

 2. Tack för ett jättebra inlägg!
  Idag tycks många tänka på att de tjänar en slant samtidigt som de övar. 2 flugor i en smäll… Istället för att se sin gåva som ngt fint och ngt som man bör vara rädd om. Tjäna pengar kan man göra- då man övat färdigt, enligt mitt tycke.

  Många kramar till dig ❤

  1. Hej Helena och tack för dina ord. Jag anser inte att vår mediala förmåga är en gåva utan mer som en talang vi kan förbättra och förstärka. Jag brukar göra jämförelsen med fotboll, alla kan sparka på en boll men det krävs träning för att bli bra 😉
   När jag tränade på privatsittningar tog jag betalt för min tid och hade jag en dålig dag eller inte kunnat leverera lämnade jag tillbaka pengarna. För mig handlar det mycket om etik och moral.

   Allt gott till dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

↓
%d bloggare gillar detta: